luni, 27 mai 2013

Teatre și trenuri de mare viteză

28 mai 2009 -=- Teatru pe calea carelor de fier

8 comentarii:

  1. Foarte interesant, habar n-aveam ca exista asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe trenuri din acestea ”speciale” care circulă an de an, însă mediatizarea lor este foarte foarte firavă...

      Ștergere
  2. nici eu! adica nici eu nu aveam habar ca exista asa ceva :)

    pai asta trebuia anuntat din timp, dom`le! si cand va avea trenul asta urmatoarea oprire in Gara de nord?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stau și mă întreb... se va organiza oare în România o astfel de acțiune? Dacă aflu, vă anunț! :)

      Ștergere
  3. interesante aceste trenuri.pacat ca nu se face in acest moment shi la scara ho[1/87].nu doar acest tren ash vrea s-o vad pe diorama ,dar shi trenul de mare viteza ''hyperion''.ash vrea sa fie shi multe expozitzii permanente in tzara aceasta.acum din cate cunosc avem 3 asemenea expozitzii[bucureshti=50 ron ;sinaia= 45 ron;brashov=momentan 12 ron].ash mai vrea magazine de diorame feroviare shi accesorii in toate orashele importante[nu doar in bucureshti,arad sau cluj],fiindca sunt cateva mii bune de colectzionari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut si multumesc pentru comentariu! Ai perfecta dreptate in ceea ce spui, te completez ca si la Iasi se organizeaza la Iulius Mall expozitii de machete de material rulant, chiar si tramvaie.

      Ștergere
  4. mai exista shi trenul ''henri coanda expres''pe traseul bucureshti nord-baloteshtipe distantza de 22 km in 30-45 min.shi care circula fara oprire pana la aeroportul otopeni=henri coanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Da, așa este, există și acest tren și merge aproape din oră în oră de la Aeroport (transbordare cu microbuz pentru că nu există linie directă de călători) la Gara de Nord. Am scris și despre el aici: http://trenuriromania.blogspot.ro/2013/06/la-plimbare-printre-linii-intre-garile.html . Numai bine și mulțumesc pentru comentariu.

      Ștergere

UA-11835228-1