duminică, 14 aprilie 2013

Teoria ca teoria, dar cum stai cu practica?

6 aprilie 2009 -=- Premieră națională: Lansarea modelelor Renault Laguna Coupe și Renault Megane Coupe

 

Eram în 2009, angajat la site-ul AutoGhid.ro, unde scriam articole pe tema industriei auto din întreaga lume. Deși sunt fan al transportului pe calea ferată, trebuie să recunoaștem că autoturismele au locul lor în societate. Se întâmpla atunci să fiu invitat într-o locație selectă de pe Barbu Văcărescu la o premieră de lansare a două modele din gama medie a unei mărci recunoscute pe plan european: Renault Laguna Coupe si Renault Megane Coupe. 

 

Am fost impresionat de fastuozitatea momentului, erau zeci de fotografi cu aparate profesionale, televiziuni, jurnaliști cu microfoane în mână. De asemenea, ritualul de ”dezvelire” a mașinii a fost unul nemaivăzut de mine până atunci decât pe la TV. Vreau să zic că senzația live nu se compară cu emisiunile televizate sau cu poveștile relatate de unii sau de alții. Unde să mai punem că la eveniment a fost invitat și fotbalistul Dan Petrescu, cel care în 1998 a dat un gol senzațional în meciul cu Anglia la Campionatul Mondial din Franța.

Vă invit să vizualizați mai jos o serie de fotografii realizate cu un amărât de Canon A550.

 

Aspect frontal Megane Coupe

 

Premieră națională de la Renault

 

Să înceapă spectacolul!

 

Dan Petrescu și crainicul sportiv Radu Naum

 

Noul Renault Laguna Coupe

 

Renault Laguna Coupe vs. Renault Megane Coupe

 

Noul Renault Megane Coupe, la lumina reflectoarelor

 

Renault Megane Coupe

 

Vehicul aproape premium - Renault Laguna Coupe

 

Renault Megane Coupe - vedere posterioară

 

Triple moderne de Renault

 

Interior Renault Megane Coupe

 

Interior Renault Megane Coupe

 

Vedere posterioară Renault Laguna Coupe

 

Interior Renault Laguna Coupe

 

Lansarea celor două mașini - un succes!

 

Prin comparație și cu spririt critic, vă lansez o provocare. Dacă sunteți în căutarea unei mașini atrăgătoare, elegante, care să inspire încredere în trafic și să fie fiabilă în timp, vă invit să testați noul Seat Leon. Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular de înscriere în cadrul unui drive-test. Ba, mai mult, există și un concurs prin care un Seat Leon poate fi al tău tot week-end-ul! Cine nu și-ar dori să aibă pentru acest început de primăvară o astfel de mașină?! Condițiile din regulament sunt simple: o plimbare de maximum 500 de kilometri, iar perioada în care poate fi obținut drive-test-ul este: 19 aprilie 2013, ora 17:00 – 22 aprilie 2013, ora 09:00 sau 26 aprilie 2013, ora 17:00 – 29 aprilie 2013, ora 09:00, iar organizatorul oferă și asigurare RCA.

 

 

Bașca, ce legătură are Renault cu Seat? Ambele mașini au un design cu linii fluide, tipic spiritului latin. Vă invit în continuare să precizați mai multe asemănări și deosebiri dintre cele două mărci de autoturisme.

 

PS: Și ca să vedeți că trenurile au legătură cu SEAT, vă invit să vizualizați această imagine. Ce ziceți? Are legătură? 

 

 

Sursă foto

4 comentarii:

UA-11835228-1