duminică, 29 noiembrie 2009

M510: Gara Falticeni

24 februarie 2008 -=- Informatică... feroviară!

Se făcu ora 12.45 când profesorul meu drag de informatică a încheiat şedinţa gratuită cu 3 dintre colegii mei care dau BACul la informatică, după care am hotărât cu Ionuţ, colegul meu de bancă (care va susţine şi el BACul la informatică), să coborâm la gară să facem câteva fotografii. Şi-aşa că îi eram dator colegului din forum RRT (dar şi tuturor celor care le face plăcere să vadă şuruburi, linii, mărci şi semnale) cu câteva imagini ale gării din diverse unghiuri. Ajuns la locul faptei, m-am întâlnit şi cu trenul personal de ora 13:15, care urma să parcheze pe linia 3, din el ieşind peste 50 de oameni.

Vă invit în continuare să vizionaţi câteva instantanee cu gara din Fălticeni, un fel de nod feroviar care, e mult prea mare pentru ceea ce înseamnă Fălticeni - un oraş aproape... mort. Încerc să-l readuc puțin la viaţă, măcar în faţa membrilor RRT-Group.

Capăt de linie


Vedere spre gară

Spre final...

De-acum intrăm în gară

Linia 1 secundară

Linia 1

Linia 2

Linia 3

Linia 4

Linia 5

Linia 6

Gara Fălticeni

Spre TransLink

Vedere spre Fălticeni

Intrare în Fălticeni

Ieşire din Fălticeni

Şine... aproape simetrice

Linia una industrială

Gara înserată

Semnal de ieşire din gară

A se observa iazul dezgheţat/îngheţat

Semnalul de la intrare (trenul deja intrase)

Vine seara spre Fălticeni

Poză de final

Cam atât am avut să văd arăt. Fotografii sunt multe, dar m-am mulţumi să le admiraţi şi pe aceastea. Ultimul instantaneu e realizat în fugă, nu voisem să ajung la acest semnal, am fost forţat de împrejurări; împrejurări care erau să-mi curme serios viaţa, dar... totul e bine când se termină cu bine.

În continuare vă prezint un mic filmuleţ (cu mulţumiri lui Roby care mi-a oferit câteva ponturi în compresarea megaocteţilor din filme):



Sper că mica incursiune în viaţa CFR-ului fălticenean să vă fi făcut plăcere. Povestioară scrisă în ziua de 1 Martie, cu dorinţa de a vă dărui un zâmbet sincer odată cu venirea primăverii!

-Va urma!-

2 comentarii:

  1. Am revăzut imaginile cu gara fălticeneană şi iar mi s-a făsut dor de acasă.
    Mulţumesc pentru imagini! Toate gândurile mele bune, Mihai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că v-au plăcut. Mulțumesc, asemenea și dumneavoastră!

      Ștergere

UA-11835228-1